Menu

Onderdeel van VloerenCentrale in Breda

TapijtTegelDiscount, onderdeel van VloerenCentrale, was voorheen bekend als TapijtTegelCentrale B.V. Zo’n 35 jaar geleden startten we met de verkoop van alleen tapijttegels in Breda. Inmiddels is VloerenCentrale uitgegroeid tot een gerenommeerde totaalleverancier van vloeren in Breda en omgeving.

Outlet tapijttegels en waterbestendige vloeren

In onze webshop vindt u een select aanbod van tapijttegels, waterbestendige vloertegels en partijgoed. Alle tegels zijn zorgvuldig geselecteerd, gelijk in kleur (m.u.v. BoogieWoogie) en maatvast. Behalve outletprijzen, garanderen wij korte levertijden. Onze webshopvloeren zijn direct uit voorraad leverbaar.

Shop tapijttegels

Scherpe prijzen

De prijzen van TapijtTegelDiscount zijn vlijmscherp. Onze prijzen zijn laag, omdat we restpartijen eerste keus tegels groot inkopen en tweede keus vloertegels opkopen. En daar profiteert u van! Uw voordeel bij TapijtTegelDiscount kan hoog oplopen. We verkopen geen gebruikte of tweedehands tegels.

Shop tapijttegels

Ruime voorraad

Niet gevonden wat u zoekt in onze webshop? Bezoek dan onze voordeel-discounthal in Breda van ruim 2.500m²! We hebben zo’n 500.000 stuks op voorraad. Variërend van tapijttegels tot en met (waterafstotende) vloeren in allerlei kleuren, motieven en structuren.

Familiebedrijf

Hennie Nooren richtte in 1984 TapijtTegelCentrale op. Sinds 2013 zijn (broer en zus) Stef Verbrugge en Suzanne de Vos mede-eigenaren. De bedrijfsnaam is toen veranderd in VloerenCentrale. Wij zijn een echt familiebedrijf en daar zijn we trots op. Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, korte lijnen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.