Menu

Bezorgen of afhalen

 

Bij online bestellingen kunt u tijdens het bestelproces aangeven wanneer u de bestelling wilt afhalen of ontvangen. Wij nemen later telefonisch contact met u op of dit mogelijk is.


Zelf afhalen
Na het plaatsen van uw bestelling, maken we met u een afhaalafspraak. Afhalen van uw vloertegels in onze outlet in Breda kan van maandag tot en met zaterdag.


Bezorging door transportbedrijf
Bent u niet in de gelegenheid om uw tegels bij TapijtTegelDiscount in Breda af te halen? Dan kunnen wij tegen meerprijs een extern transportbedrijf voor de bezorging regelen.

Bestellingen boven de € 400,-, mits geplaatst in onze webshop, bezorgen we gratis bij u thuis of uw bedrijf. (m.u.v. buitenland en Waddeneilanden). Wij leveren op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 8.00 en 17.00 uur, via palletvracht. Het is niet mogelijk om (kosteloos) een exacte bezorgtijd af te spreken Houd u er rekening mee dat de chauffeur de goederen brengt tot zover hij met een palletwagen kan komen. Er wordt alleen geleverd op de begane grond. De transporteur neemt pallets niet mee retour.


Bezorgkosten
Wij bezorgen in zowel Nederland als het buitenland. Tapijttegels zijn erg zwaar, hierdoor zijn de vervoerskosten door derden duur. Toch kunnen we dankzij een fijne samenwerking met diverse transportbedrijven scherpe tarieven aanbieden.

Bezorgkosten Nederland
Bestellingen tot € 400,-               : € 85,-
Bestellingen boven de € 400,-    : gratis

Wilt u een kleine bestelling plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een prijs op voor het bezorgen.

Bezorgkosten buitenland en Waddeneilanden
Neem contact op voor de bezorgtarieven.


Transportschade
Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg verpakt voor het transport. Toch kan het gebeuren dat een artikel beschadigd raakt tijdens het transport. Controleer daarom uw bestelling direct na bezorging. Zijn er vloertegels beschadigd of zitten er vlekken op? Meld dit aan de bezorger en neem contact op met onze klantenservice, dan zorgen wij voor een passende oplossing.


Niet thuis tijdens bezorging
Bent u op het moment van bezorgen niet thuis? Dan zijn wij genoodzaakt om dubbele transportkosten aan u door te berekenen. Zorg er daarom voor dat u op de dag van levering aanwezig bent op de afleverlocatie en we u telefonisch kunnen bereiken.