Menu

Garantie en service

TapijtTegelDiscount levert eerste en tweede keus tapijttegels, pvc en vinyl vloeren. Wij leveren geen gebruikte of tweedehands tegels. Toch kan het voorkomen dat uw bestelde vloertegels niet naar wens zijn. Deze kunt u natuurlijk retourneren of ruilen voor een andere vloer. Is uw vloer onverhoopt beschadigd, zitten er vlekken op of heeft u een andere klacht? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan lossen wij uw klacht zo snel mogelijk op.


Eerste keus tapijttegels

Eerste keus tapijtegels zijn overproducties, dummy’s, restanten, uitlopende collecties en regulier collectiegoed zonder fouten, kleur- en/of maatverschillen.

Tweede keus/partijgoed

Tweede keus tapijttegels zijn kwalitatief even goed als eerste keus tapijttegels en maatvast, maar hebben minimale afwijkingen. Hierbij kunt u denken aan hele kleine weeffouten en/of afwijkende kleuren ten opzichte van de kleurenstaal. Alle tegels in de webshop van TapijtTegelDiscount zijn zorgvuldig gescreend, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit.

BoogieWoogie tegels

Dit zijn nieuwe, vaak eerste keus tapijttegelrestanten (geen afval) gemixt in verschillende kleuren en typen, verpakt op een pallet. BoogieWoogie tegels zijn niet op kleur en/of type uit te zoeken. Alle tegels hebben dezelfde afmeting. Door het mixen van verschillende kleuren en typen tegels, ontstaat een kleurrijk en creatief BoogieWoogie effect.


Wettelijke garantie

Op alle vloeren van TapijtTegelDiscount is de wettelijke garantie van toepassing. Dat betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Een product moet voldoen aan wat u er als koper van mag verwachten, tijdens de verwachte levensduur en bij normaal gebruik. Als een product niet deugt, heeft u recht op een nieuw product of teruggave van uw geld.


Transportschade

Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg verpakt voor het transport. Toch kan het gebeuren dat een artikel beschadigd raakt tijdens het transport. Controleer daarom uw bestelling direct na bezorging. Zijn er vloertegels beschadigd of zitten er vlekken op? Meld dit aan de bezorger en neem contact op met onze klantenservice, dan zorgen wij voor een passende oplossing.


Klachten

Heeft u een klacht of bent u ontevreden over onze service? Vul dan ons contactformulier in, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 076-522 06 86 (maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur, zaterdag: 09.00 tot 16.00 uur). TapijtTegelDiscount hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Wij nemen uw klachten dan ook uiterst serieus en reageren zo snel mogelijk op uw (schriftelijk) gemelde klacht. Samen zoeken we naar een passende oplossing.