Levering binnen NL

Wanneer u niet in de gelegenheid bent de tapijttegels af te halen in Breda kan TapijtTegelDiscount de tapijttegels d.m.v. een extern transport bedrijf bij u thuis of op kantoor bezorgen.

Bij bestellingen boven de € 300,- komen wij GRATIS bezorgen!

Bij online bestellingen kunt u in het bestelproces aangeven wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Wij nemen later telefonisch contact met u op of dit mogelijk is.
Levering is alleen mogelijk op werkdagen (ma-vrij) en vind plaats middels palletvracht.

Houdt u er rekening mee dat de chauffeur de goederen brengt tot zover hij/zij met een palletwagen kan komen. Men bezorgd niet op verdiepingen, etages etc.

Bent u op het moment van bezorgen niet thuis? Dan zijn wij genoodzaakt om dubbele transportkosten aan u door te berekenen. Zorg er dus voor dat u op de dag van aanlevering aanwezig bent op locatie en telefonisch bereikbaar bent!

Levering in buitenland

Woont u of bent u gevestigd in het buitenland? Geen probleem. In samenwerking met diverse transportbedrijven bieden wij ook hierin scherpe tarieven aan. Neem contact met ons op voor prijzen.

Bezorgkosten

Tapijttegels zijn erg zwaar, hierdoor zijn de vervoerskosten door derden duur. Toch kunnen wij dankzij een fijne samenwerking met het transportbedrijf scherpe prijzen aanbieden:

NEDERLAND  
Bestellingen tot €300,- € 75,00
Bestellingen boven €300,- GRATIS
   
BUITENLAND + WADDEN EILANDEN  
Neem contact met ons op voor prijzen  
 

Retouren

Goederen mogen binnen 14 dagen retour gebracht worden.

Kosten voor retourzendingen zijn ten alle tijden voor rekening van de klant.

Wanneer goederen onbeschadigd bij ons worden aangeboden heeft u de mogelijkheid de goederen om te ruilen en/of wordt het orderbedrag minus eventuele transportkosten teruggestort op uw rekening.